top of page

Heel veel woorden kunnen worden gebruikt om yoga te definiëren maar het is een ervaring dat je zelf moet beleven. Maar voor mij: Er is geen pijn in yoga. Er is geen concurrentie. Er is aansluiting. En de energie die al in jou aanwezig is staat gewoon te wachten om aangeboord te worden. Trakteer jezelf op een uur van stretching, ademhaling, en ontspanning en vind je eigen flow. Je zal versteld staan wat het lichaam allemaal kan doen.

Ik geef voornamelijk Vinyasa Yoga en Yin Yoga maar ook stoel yoga.

 

Vinyasa Yoga

Wat ik zo leuk vind aan Vinyasa yoga is de creatieve expressie en het vermogen om de poses te mengen in een uniek ontwerp dat lijkt op een dans. Het is een dynamische vorm van Hatha yoga, die nadruk legt op de aansluiting van houdingen aan de adem.

Yin Yoga 
Yin Yoga is een zeer rustige les die voornamelijk bestaat uit grond oefeningen. Yin Yoga werkt diep op de verbindende weefsels zoals je pezen en bindweefsel. Deze weefsels zijn, van nature, niet heel erg elastisch en soepel maar zolang ze vochtig blijven gaat het goed.

Stoel yoga is ontworpen voor het doel van het gebruik van de stoel als een hulpmiddel voor diegenen die het voordeel willen hebben van yogabeweging en in verbinding ademen maar die meer  steun voor de benen nodig hebben.

stoel yoga no limits.jpg
Yoga Class - Naar beneden toegekeerde Ho
bottom of page