top of page
Review Yogaweekend September 2022
Wederom gewaardeerd met een 9.0
Wat een heerlijk weekend was het weer. Hele gezellige groep met moeders en dochters en bekenden en onbekenden. Dit weekend hebben we georganiseerd in samenwerking met Stichting No-Limits Gym. (nolimitsgym.nl) Zowel Maikel als Laura geven les bij deze stichting waar iedereen welkom is.  Het thema van dit weekend was Yoga in al haar facetten en dat hield in dat er veel aandacht was voor de verschillende stijlen maar ook over de achtergronden daarvan.  Ook is er veel verteld over de houdingen, de energiestromen en de lessen die we kunnen leren uit yoga. Kortom een hele mooie mix van theorie en praktijk.  Dank je wel  Maikel dat je dit weekend zoveel kennis en vaardigheden hebt gedeeld.
warme groet
Laura en Dorine
thumbnail_Image.jpg
gui.jpeg
jsfip.jpeg
Image.jpeg
Was een fantastisch weekend. Zeker een aanrader!! Goede combinatie tussen inspanning & ontspanning op een bijzondere locatie.
Begeleiding was super! Dream-Team! Bedankt!
Eline
Image[10].jpeg
Image[11].jpeg
Geweldige mix van theorie en praktijk en verschillende yoga en meditatie, gegeven door twee inspirerende docenten.
Verzorging kan niet beter!
Esther
Prettige ontspannen sfeer. Niets moet alles mag maar alles is zeer uitnodigend om mee te doen. Accommodatie, bedden en verzorging geweldig. Met veel liefde en energie bereid en verzorgd. Een bijzondere leuke aanrader. Professioneel.
Lianne
Zoals ik zelf in vorige reviews had gelezen: Het is echt een cadeautje voor jezelf!
Vanuit het hectische gezinsleven met volle planning, werk etc. een weekendje weg en in deze korte periode volledig tot rust gekomen en meer over mezelf geleerd.
Heerlijk vers en divers eten. Lekkere taarten tussen door. Fijne uitleg en yoga/meditatiesessies. Begeleiders stralen rust uit. Tussendoor nog creatief bezig geweest met happy stones ( dit was een fijne afwisseling). En dit allemaal op een fijne, rustige en ruime accommodatie.
Romy
hu.jpeg
y7i.jpeg
ufo.jpeg
Image[13].jpeg
ji.jpeg
Dorine, Laura en Maikel hebben het ook dit keer wederom fantastisch georganiseerd. Het is fijn dat je zelf kan en mag beslissen welke activiteiten uit het programma je bijwoont. Ze zijn in staat om een ongedwongen sfeer te creëren waardoor je echt de vrijheid voelt. Het feit dat je volledig verzorgd wordt, draagt daar aan bij.
Er wordt zeer goed rekening gehouden met dieetwensen en elke maaltijd ( en taart!) is echt een feestje.
bedankt voor het fijne weekend en ik kom zeker nog een keer terug.
Daphne
Image[8].jpeg
Dit weekend was heerlijk. Heel gezellig en alles goed geregeld: van een goede accommodatie, een gevarieerd en interessant aanbod aan yogalessen en het eten….. O het eten!!!
Echt een aanrader als je even een weekendje voor jezelf wilt hebben.
Nicole
Image[4].jpeg
Mooi weekend Yoga, met heerlijk eten, gezellige mensen, ook genoeg ruimte om andere dingen te doen, of niet te doen. Ga zo door!!
Wil
maikel.jpeg
gti.jpeg
Een super relaxed weekend, met verschillende Yoga stijlen, super lekker eten in een mooie omgeving.
Elly
b.jpeg
Het was een fantastisch inspirerend weekend waarin we heel veel over de achtergronden van yoga hebben geleerd. We hebben heerlijk gegeten en er is met ieders dieetwensen rekening gehouden. Dank jullie wel. Marina
huk.jpeg
kgf.jpeg
Image[2].jpeg
Goed eten, ontspanning tot de max, gezelligheid en rust maakt het mooiste weekend.
tot snel. Alessa
Image[12].jpeg
Image[7].jpeg
Een weekend in de watten gelegd. Heerlijk gegeten, veel geleerd en ervaren van verschillende yogastijlen en andere spirituele inzichten. En de meditatie ’s morgens voor het ontbijt…. Echt een aanrader!
Vera
Fijn en goed verzorgd weekend. Alles erop en eraan.
Dominique
Image[6].jpeg
gyai.jpeg
gyu.jpeg
gyi.jpeg
bottom of page