top of page
Wederom gewaardeerd met een 9.3
Review Yogaweekend September 2023
Wederom gewaardeerd met een 9
Poeh het was toch weer een beetje spannend. Het laatste Yogaweekend was in jan 2023 geweest dus konden we het nog wel?? En ook nog op een nieuwe locatie…. Best wel een beetje zenuwachtig toen we daar aan kwamen. Maar wat was het weer een fantastisch weekend. Super mooie weer dus we konden heerlijk genieten van de hele mooi tuin met labyrint mediatie en boost plekken vol energie. Lekker buiten eten en yoga in een hele mooie ruimte met alle deuren open…
En wat was het weer een heerlijk gezelschap met oude bekenden, maar ook last minute bookers en een heel gezin met vader en moeder (beide 70+) en dochter (een oude bekende). Zij wilden ook eens  ervaren waarmee hun dochter vaak enthousiast thuis kwam en wat hebben zij zich gestort in het weekend alles meegedaan en alles aangepakt. Wij zijn dankbaar voor dit weekend en alle verhalen en eye-openers die zijn gedeeld. Gelukkig is het volgende weekend al weer snel (november)!
Liefs Laura en Dorine
Een heerlijk verzorgend weekend waar alles mag en niks hoeft. Veel soorten Yoga en meditatie, interessante en verassende verdiepingsworkshops en eten dat met liefde is gemaakt.
Saskia
Lieve Dorine en Laura,
Wat een happening was ‘t (weer)
Als je meegaat in de flow vanaf moment één, gun je jezelf de gelegenheid  om alles te ervaren.
Want jullie zijn er, dus alles is goed.
Dank voor wie jullie zijn en hoe jullie de retreat(s) begeleiden.
Iedereen mag compleet zijn wie hij/zij is. Dus dat leidt automatisch tot groepsvorming.
Dank en Namaste
Liefst Carin
Overheerlijk weekend gehad, dank hiervoor! Laura en Dorine zijn een perfecte combinatie die samen voor een ontspannen, plezierige en diepgaande weekend zorgen. Genieten!
Charlotte
Nooit te oud om iets nieuws te ervaren. Bedankt voor de goede begeleiding en verzorging
Guus
Ook voor beginner en ouderen (70+) goed te doen.
Jenny
Wat een mooie nieuwe locatie. Lekker verzorgd, was weer top!
Sabine
Een liefdevol warm bad!
Annelies
Het was weer een mooie, relaxte en leerzaam weekend!! Jullie dynamiek en samenwerking ervaar ik als zeer prettig, open en veilig. Hierdoor kan ik mezelf zijn.
Ha
bottom of page