top of page
Review Yogaweekend November 2022
Wederom gewaardeerd met een 9.3
Op deze locatie voelt het voor ons ook als een beetje thuis komen. De rust, de inrichting, het uitzicht, de heerlijke bedden, , de sfeer en de gezelligheid maakte ook dit weekend weer tot een top weekend. Veel nieuwe gezichten, maar al binnen een paar uur was het nieuwe eraf. Er zijn nieuwe vriendschappen ontstaan en heel veel gedeeld en gelachen. Er is getekend en geplakt en er was er was erkenning en herkenning en veel nieuwe (oude) inzichten.
Ook onze “rockstars” waren er weer. Twee vriendinnen die met hun toffels heerlijk vertoefde in de schommelstoelen met een boekje, een koffietje met taart of een glas rode wijn en waar je kon aanschuiven voor mooie gesprekken.
Dank lieve deelnemers voor weer een fantastisch weekend en met een mooi cijfer van een 9,3
Laura en Dorine
Een heerlijke plek om tot rust te komen en verschillende soorten Yoga te ervaren.
Samen met een vriendin voor de tweede keer hier naar toe. Wij hebben genoten van de lessen, het heerlijke eten en…. Het feit dat je eigenwijs mocht zijn om ergens niet aan deel te nemen. En dat er ruimte was voor een wijntje. De combi tussen “niet te zweverig en dichterbij jezelf komen”  was geweldig. Ik zeg: Tot volgend jaar !!
Truus
Een fantastisch weekend, waarin je geheel jezelf kan zijn. Heerlijk ontspannen en vele vormen van Yoga. Zeker voor herhaling
Henny
Mooie, laagdrempelige manier om met meerdere vormen van Yoga kennis te maken. Vrijblijvende en minder serieuze benadering was erg fijn. Gecombineerd met lekker eten, maakt het een leuk en ontspannen weekend.
Michel
Heel erg bedankt voor dit hele bijzondere weekend. De locatie is geweldig en met jullie krachtige combinatie van karakters hebben jullie een geweldig weekend voor ons georganiseerd.
Ik heb veel geleerd van de verdiepings-sessies.  En de Yoga en meditatie waren als een echt cadeau voor mijn Body&Mind.
Ik ga hier nog heel lang van nagenieten en hoop jullie in een volgend weekend weer te zien.
Heel veel liefs voor jullie en tot snel.
Renske

Het was een heel fijn en fantastisch weekend met een hele leuke groep mensen. De accommodatie was voortreffelijk, het eten was super lekker, de verzorging was superfijn. Het verblijf van mijn vriendin en ik in het aparte bijgebouw was echt heel fijn.
De yoga- en meditatielessen waren verfrissend en inspirerend. Ik heb er heel erg van genoten en neem heel veel wijsheid en nieuwe inzichten mee naar huis.
Dorine en Laura zijn allebei hele fijne en gevoelige mensen bij wie je je heel snel op je gemak voelt. Zeker is dit weekend voor herhaling vatbaar!!
Karin
Een perfecte mix tussen de verbinding zoeken met jezelf en borrelen en heerlijk eten met fijne mensen. Niets moet en alles mag. Had het niet willen missen!!
dank, dank, dank  Linda
 
Het was een heerlijk weekend, waarbij ik heerlijk kon ontspannen. Vanaf de aankomst was er een heel veilige en ontspannen sfeer, waarbij ik me heel welkom voelde. De opbouw van het programma vond ik heel fijn, de afwisseling tussen yoga en verdiepingsworkshops.
Dorine en Laura zijn super gastvrij en je bent echt een weekend helemaal ontzorgd. Heerlijk dat je gewoon geen idee hebt hoe laat het is…. De oprechte uitnodiging om niet iets  te doen waar je geen zin in hebt, maakt dat ik ook echt ruimte voelde om te kiezen om wel/niet mee te doen.
Een heerlijk ontspannen weekend, dank jullie wel. Tamara
Verrassend hoeveel uitleg er is voor eigen-wijs-heid.
Is het op eigen wijze?
Komt het uit innerlijke wijsheid?
Iedereen ervaart het anders, maar het is het zeker waard om stil te staan op welke wijze het bij jezelf van toepassing is.
Dank jullie wel. Liefs Astrid
Genoten van een heerlijk weekend met fijn aanbod van lessen (Yoga) en verdieping ( meditatie) en zelfreflectie. Heel hartelijk bedankt, lieve groet Monique
Fijne yogalessen op een super mooie locatie. Je “moet” niets en dat is prettig zodat je je eigen keuzes kunt maken
Ik heb genoten van het weekend. Mooie locatie, lekker eten, veel Yoga en tot rust kunnen komen.
Judith
Heerlijk ontspannen weekend, waarin iedereen in z’n waarde werd gelaten, een hele veilige omgeving, fantastische yogalessen. Dat was echt genieten.
Leuke mensen ontmoet, mooie gesprekken en ook genoeg tijd om lekker een boek te lezen.
Met een gevulde maag, rust in je hoofd en genoeg dingen om over na te denken genieten van een heerlijk weekend.
Pleuni
Het was een compleet yogaweekend. De Yoga werd gegeven door een uitstekende yoga docente. De verdiepingsworkshops waren interessant en gegeven door Dorine met veel enthousiasme. Het eten en drinken was fantastisch. Kortom een aanrader en een reden om terug te komen.
Ria
Een heerlijk en zinvol Top weekend. Absoluut voor een herhaling vatbaar!Super team zijn jullie!Dank jullie wel voor de goede zorgen. Liefs Manon
bottom of page