top of page
Review Yogaweekend November 2021
Wederom gewaardeerd met een 9.0
Wat een heerlijk en vooral kleurrijk weekend was het. Sommige deelnemers hebben 2 jaar moeten wachten, steeds werd het weekend weer verschoven naar een andere datum vanwege Covid maatregelen. Maar gelukkig kon het nu doorgaan en we hebben alle deelnemers op gepaste afstand in onze armen (en harten) gesloten.
Het was voor het eerst dat we een schildersworkshop gaven en we zijn heel enthousiast want wat zijn er mooie schilderijen gemaakt. Het was zaterdag op sommige momenten zelfs muisstil omdat iedereen met rode konen en grote concentratie bezig was.
We waren ook dit weekend weer heel blij dat Maikel weer met ons mee was. De yoga kon daardoor  steeds in kleine groepjes worden gegeven en hebben alle deelnemers weer aan verschillende yogastylen kunnen proeven.
Voor ons was het het eten ook dit keer weer een uitdaging met veel verschillende allergieen waar we rekening mee moesten houden, maar we hebben met alle plezier de menu's daarop aangepast en we zijn dan ook trots om te horen dat iedereen weer heerlijk heeft gegeten en dat de deelnemers met een allergie zich geen buitenstaander voelde in het geheel.
We kijken terug op een heerlijk weekend 
Laura en Dorine
unnamed (11).jpg
unnamed (20).jpg
thumbnail_Image (11).jpg
thumbnail_Image (16).jpg
Afgelopen weekend mocht ik weer met Laura en Dorine mee om een aantal yoga-lessen te verzorgen tijdens hun weekend in Friesland.
De locatie was (wederom) prachtig. Heerlijk rustig, goed verzorgd en schoon. De locatie beschikt over een sauna en een zwembad. Elke kamer heeft een eigen badkamer. Zeer fijn allemaal.
Het eten was weer overheerlijk. Alles wordt door Dorine en Laura zelf gemaakt en is vegetarisch. Alles is om je vingers bij af te likken zo lekker. Alleen al het eten is de moeite waard om een weekend met ze mee te gaan.
Op vrijdagavond heb ik twee maal een yoga-nidra gegeven en op zaterdag twee keer vinyasa-yoga. Door de groep op te splitsen was er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en vragen. De groep was een heerlijke mix van lieve, warme en gezellige mensen.
Zaterdagmiddag kregen we van Dorine een schilderworkshop. Wat was dat leuk! Dorine geeft heel fijn les en naar mijn mening zou dit ook wel een vast onderdeel van het weekend mogen worden.
Ik kom graag weer terug als deelnemer of als gastdocent. Dorine en Laura zijn geweldig.
Groetjes, Maikel
Het weekend was supergezellig, leerzaam, lekker eten, leerzame yoga en heel ontspannen. Ik verheug mij op komende yogaweekend in februari en ben benieuwd wat we dan gaan doen.
Super bedankt  lieve twee xxx  Wies
Laura en Dorine hebben een erg leuk en afwisselend weekend georganiseerd met daarin ook voldoende tijd om nog even te wandelen of lezen! Zij zijn erg zorgzaam en ik voel mij helemaal in de watten gelegd!
unnamed (6).jpg
thumbnail_Image (15).jpg
Eigen Wijs Zijn in alle oprechtheid, Eigenheid en Wijsheid.
Een leuk, leerzaam en ontspannen weekend. Het thema “kleur” kwam mooi terug in de activiteiten en was een welkome aanvulling op de yoga en meditatie. Met de schilderworkshop creativiteit laten stromen. Nieuwe inzichten en vaardigheden geleerd door de klankschalenworkshop en de zuiverende ademhalingstechnieken. En dat allemaal aangevuld met een top organisatie en heerlijke maaltijden (ook als je dieetwensen hebt!)     Vera
unnamed (7).jpg
Een heerlijk weekend met heel veel aandacht voor jezelf. Alles mag niets moet! Relaxte sfeer. Ook de inwendige mens kwam niets te kort. Fantastisch eten van ontbijt tot aan het diner en laten we de heerlijke tussendoortjes niet vergeten. Leuke lieve mensen. Kortom ik heb genoten.
Bedankt lieve Laura, Dorine en Maikel.      Monica
thumbnail_Image (1).jpg
image3.jpeg
Een heerlijk, kleurig, zonnig, bourgondisch, humoristisch weekend. Dankjewel!  Sabine
thumbnail_Image (10).jpg
Het voelde weer als thuiskomen.
Veel dank Dorine, Laura en Maikel.
De schildersworkshop vond ik heel leuk, de uitleg idem
Anja
Het was weer een heel fijn weekend. Bijzonder hoe Dorine en Laura ervoor zorgen dat er zoveel gezelligheid en warmte ontstaat in een groep met mensen die elkaar voor dit weekend nog niet kenden. Het is fijn hoe vrij je gelaten wordt in jouw keuzes en tegelijkertijd veel aanbod is in verschillende activiteiten.
Top dat Maikel ook meeging zodat rekening kon worden gehouden met de groepsgrootte vanwege Corona.
Bedankt dat jullie rekening houden met verschillende allergieën en hiervoor telkens wat verrassends voor bedenken. Kortom weer heerlijk kunnen ontspannen!  Daphne
Wat een heerlijk weekend! Ik heb het nog nooit gedaan en wist niet precies wat ik kon verwachten. Leuke groep mensen, veel gekletst, veel gelachten soms wat verdieping. Het programma was prima, zat te doen en afwisselend. Het eten was fantastisch, er was veel en in overvloed, maar buitenal was het vooral héérlijk!
Het is leuk om te zien hoeveel plezier Laura en Dorine erin hebben en hoe zij hun positiviteit overbrengen op de groep.
Ik heb genoten.  Tot de volgende keer !
Ellen
thumbnail_Image (2).jpg
thumbnail_Image (17).jpg
thumbnail_Image (12).jpg
image5.jpeg
thumbnail_Image (7).jpg
unnamed (4).jpg
unnamed (14).jpg
Fijn weekend gehad
Kristine
unnamed (3).jpg
thumbnail_Image (9).jpg
thumbnail_Image (13).jpg
unnamed (19).jpg
unnamed (2).jpg
bottom of page