top of page
Review Yogaweekend Februari 2022
Wederom gewaardeerd met een 9.3
thumbnail_Image (43).jpg
thumbnail_Image (31).jpg
thumbnail_IMG_3258.jpg
Super spannend of het weekend door kon gaan vanwege de Covid maatregelen, maar gelukkig waren er net op tijd versoepelingen. En nadat gelukkig iedereen een negatieve zelftest had kon het weekend beginnen. Het begon met storm, donkere luchten en veel regen op de weg ernaartoe, maar bij aankomst brak prompt de zon door. Een mooi begin van weer een fantastisch weekend.
Een weekend met veel energiewerk en voelen en ervaren, maar ook van veel lachen (tot in de late uurtjes), af en toe een traan en bijzondere inzichten. Maar ook van verbinding en nieuwe mensen leren kennen, af en toe buiten je comfortzone te treden en kennismaken met verschillende Yoga stijlen. Maar ook tijd voor een boek, een wandeling of een mooi gesprek, een wijntje of een lekker stuk taart bij de koffie.
We zijn heel dankbaar dat Daphne dit weekend een onderdeel was van ons team en op liefdevolle wijze vol kennis en kundigheid ons de inleiding heeft gegeven in familieopstellingen.
Ook fijn dat Paul op zaterdag zich bij ons heeft gevoegd om een aantal deelnemers een heerlijke unieke massagebeleving te geven.
Ook dank aan alle deelnemers van dit weekend die bestonden uit onder andere een moeder met haar twee (schoon) dochters, een echtpaar, maar ook een student en een stel vriendinnen en ook deelnemers die lekker in hun eentje kwamen om te kunnen genieten van een heerlijk weekendje weg. Hopelijk zien wij jullie gauw weer.
Laura en Dorine
Een echte aanrader, voor alle leeftijden. Gezellige mensen en verschillende soorten yoga en meditatie passeren de revue.  Heerlijk gezond eten; je wordt echt verwend. En…. niks moet, ook prettig 😊
Truus
thumbnail_Image (36).jpg
thumbnail_IMG_3232.jpg
thumbnail_IMG_3300.jpg
Laura en Dorine hebben alles onder controle. Er wordt een veilige sfeer gecreëerd waarin je gewoon jezelf mag en kan zijn. Je komt hier tot rust en je komt bij van de alledaagse hectiek. Er is lekker eten en de yogasessies zijn fantastisch!!
Ivana
thumbnail_IMG_3386.jpg
Een weekend met Dorine en Laura is een verwenweekend in de zeer ruime zin van het woord:
Je kunt relaxen, deelnemen, je volledig vrij voelen in het maken, steeds opnieuw, van de keuzes van dat moment.
De inwendige mens heeft een TOPWEEKEND!
Echt een aanrader om op te laden, een cadeau aan jezelf!
Annelies
thumbnail_Image (23).jpg
thumbnail_IMG_3309.jpg
thumbnail_Image (22).jpg
thumbnail_IMG_3228.jpg
thumbnail_IMG_9671.jpg
Dorine en Laura jullie zijn top. Zeker omdat iedereen zichzelf mag zijn. Niets moet, alles mag. Ik voel me erg op mijn gemak. Tot de volgende keer.
Lia
Supermooie locatie,
super goed eten
ontspanning
vele goede yogalessen met uitleg en compassie
topweekend
zeker voor herhaling
Henny
thumbnail_Image (8).jpg
thumbnail_Image.jpg
thumbnail_Image 90.jpg
Dorine en Laura maken het mogelijk om jezelf te zijn en verwelkomen je met warmte en gezelligheid. Als een warm bad. Het is fijn dat alles vrijwillig is en dat je vrij bent om te doen wat je wilt. Daar is echt de ruimte voor.
Daphne
thumbnail_Image (33).jpg
Superfijn yogaweekend waarbij je lekker in de watten gelegd wordt. Er wordt ruim voldoende mogelijkheden geboden qua activiteiten (zowel yoga als de verdiepingscursus) maar waarbij ook alle ruimte is om te doen wat je zelf wil. Alles mag en kan.
Dorine en Laura zijn hele lieve betrokken mensen die meteen een goede sfeer neer zetten! Dank!
Susan
Heel veel dank aan Dorine, Laura en Daphne voor een heerlijk ontspannen, verzorgd, inspirerend en gezellig weekend!
Het was een erg gevarieerd en rijk weekend met fijne activiteiten, workshops, lekker eten en een ontspannen, gezellige sfeer.
Loes
thumbnail_IMG_3352.jpg
thumbnail_Image (25).jpg
Heerlijke weekend gehad. Na een drukke werkweek helemaal tot rust gekomen. Fijne yoga en meditatielessen, met veel humor. En dan ook nog met heerlijk eten…… een feestje
G.
thumbnail_IMG_3330.jpg
thumbnail_IMG_3371.jpg
Lieve Laura en Dorine,
Het was weer een gezellig weekend. Ik heb genoten van het heerlijke eten en de goede verzorging. En ook de gezellige groep! En yoga is echt te gek! (Heb nu weer vertrouwen dat het wel weer beter zou gaan met mij…..).  Dit huis is echt mijn favoriet hoor!
Wies
thumbnail_IMG_3383.jpg
thumbnail_IMG_3305.jpg
Echt een hele fijne ervaring.
Respectvol en liefdevol voor alles en iedereen. Totaal mijzelf geweest en waardevolle inzichten opgedaan die ik meeneem en in mijn drukke chaotische leven ga proberen te integreren. Vanuit mijn hart.
Dank jullie wel voor dit bijzondere weekend.
Dorine, Laura en Daphne jullie zijn een goed team.
Liefs Marieken
thumbnail_Image (3).jpg
thumbnail_IMG_3269.jpg
thumbnail_IMG_3277.jpg
bottom of page