top of page

Review Yogaweekend November 2019

Yogaweekend gewaardeerd met een gemiddeld van 9.5!
Wat was het weer een bijzonder weekend. En wat hadden we weer een leuke gemêleerde groep. Vriendinnen, vrienden, een moeder en zoon (die we allemaal in ons hart hebben gesloten) maar ook stoere vrouwen die in hun uppie kwamen. En hoe snel was het weer een gezelschap waarin iedereen zich thuis voelde en aan voelde als een familie. We hebben gelachen en er zijn traantjes weg gepinkt, we hebben opgeladen en we hebben gevoeld en ervaren en er was ontspanning.
Bedankt Rebecca (Maspedi) voor de heerlijke massages die je weer hebt gegeven. Een hele mooi aanvulling op ons weekend. En Melissa (Healing Hands Center) bedankt voor je kunde, je wijsheid, je geduld, je professionele houding, je willen delen, je openheid. Het heeft ons weekend gemaakt tot een onvergetelijk weekend vol energie.
Liefs, Dorine en Laura 
thumbnail_IMG_5212.jpg
thumbnail_IMG_5382.jpg
Veel dank voor het hele fijne weekend, de goede zorgen en het warme ontvangst. Jacky
Super bedankt voor het fijne ontspannende weekend. Heb er echt van genoten. Merk ook dat ik al een stuk rustiger ben dan toen ik aankwam.
Dit was de eerste keer dat ik aan Yoga deed. Ga dit dankzij jullie zeker verder doen. Jullie zijn een topteam en het weekend was perfect verzorgd. Ga het zeker aanraden bij mijn vrienden en kom zeker ook nog eens terug.  Sandra
thumbnail_IMG_5358.jpg
thumbnail_IMG_5356.jpg
Een heel ontspannend weekend. De begeleiding was professioneel en persoonlijk tegelijk. Alles wordt steeds afgestemd op de groep. “Eigenwijszijn” mag echt!  Bedankt Laura, Dorine en Melissa!!  Brenda
thumbnail_IMG_5347.jpg
thumbnail_IMG_5251.jpg
Samen met mijn vriendin heb ik enorm genoten van dit weekend. We zochten naar een ontspannend weekendje voor onszelf en dat is zeker gelukt.
Even tijd voor jezelf in plaats van voor iedereen en alles thuis te zorgen. Even alles loslaten.
De workshops waren allemaal even leerrijk, ontspannend en fijn. Ik ga zeker thuis bekijken hoe ik dit verder kan oppakken en mijn leven hiermee kan verrijken.
Hoe ik meer rust momenten kan krijgen in mijn dagelijkse leven. Heel erg bedankt lieve mensen voor deze dagen.  Natascha
thumbnail_IMG_5368.jpg
Heerlijk ontspannen en luxe weekend genoten.
Echt bourgondisch weekend met veel lekker eten en fijne meditatie en yogalessen. Echt een aanrader!! Leuk ook hoe je met een groep onbekenden zoveel levensverhalen en plezier meemaakt. Top geregeld dames. Dank jullie wel  Maaike
thumbnail_IMG_5347.jpg
Dorine en Laura weten een fijne sfeer te creëren. Het voelt ongedwongen en vertrouwd. Ze maken er echt goed werk van, zowel de verzorging en het eten als de yoga/meditatie sessie en workshops zijn geweldig.
Ik kan er weer tegenaan de komende maanden!  Sonja
thumbnail_IMG_5355.jpg
thumbnail_IMG_5170.jpg
thumbnail_IMG_5171.jpg
Een heerlijk weekend gehad met Dorine, Laura en de andere deelnemers. Het was mijn tweede keer dat ik meeging. De verzorging, het eten, de warmte en de liefde waren net zo aanwezig als de eerste keer.
De invulling van de workshops was totaal anders maar net zoals de vorige keer, inspirerend en zette me weer aan het denken, gave nieuwe inzichten en ze waren nog leuk ook.
Ik kan iedereen aanraden om met Laura en Dorine een weekend mee te gaan. Of het nu is om de Yoga praktisch te verdiepen of juist om op een fijne ontspannen manier met Yoga kennis te maken. Maikel
thumbnail_IMG_3484.jpg
thumbnail_IMG_5299.jpg
thumbnail_IMG_5336.jpg
Een warm bad van welkom zijn, jezelf zijn, goede yoga en energiewerk, heerlijk eten. Dank jullie wel!! Mischa en Olga
thumbnail_IMG_5270.jpg
thumbnail_IMG_5269.jpg
thumbnail_IMG_5187.jpg
thumbnail_IMG_5206.jpg
bottom of page