top of page

Review Yogaweekend Januari 2019

Yogaweekend gewaardeerd met een gemiddeld van 9.5!
thumbnail_IMG_1095.jpg
Wil je rust, inzicht, verwend worden in een heerlijke omgeving dit in combinatie met twee ontzettende lieve gastvrouwen waarbij een lach en een traan gezien mag worden dan zeg ik ga het ondervinden en wees eigenwijs!
Melisa Jansen 
thumbnail_image1.jpg

Super genoten van dit weekend! Fijne yogalessen, 's ochtends de dag beginnen met meditatie, 's middags tijd om bijvoorbeeld te wandelen/lezen/rusten, Reikisessie en heerlijk eten. Een aanrader voor iedereen die van yoga houdt (ook beginners) en even wilt relaxen. 

Het is nu een aantal dagen na het yogaweekend in Noord-Holland en ik loop nog steeds met een grote glimlach op mijn gezicht. Wat een heerlijk weekend op een sfeervolle, prachtige lokatie met lieve warme mensen.

Een weekend waarin je alle ruimte en vrijheid had om wel of niet aan activiteiten, yogalessen en meditaties mee te doen. Geleid door mensen die anderen in hun waarde laten, die met aandacht en respect met iedereen omgaan. Waar tijdens gevarieerde yogalessen en meditaties flexibel werd ingespeeld op wat op dat moment leefde in de groep.

Heerlijke dagen gehad, waarin lief en leed werd gedeeld en waar (heel belangrijk voor mij ) ook veel werd gelachen.

Kortom, ik heb dit weekend ervaren als een warm bad!

Laura en Dorine, dank jullie daarvoor! Ik heb genoten!

 

Miriam van der Aalst

thumbnail_bea931d4-0274-4704-92b0-39bc84
thumbnail_IMG_1170.jpg
thumbnail_IMG_1207.jpg

We hebben een heerlijk weekend gehad. Heerlijk gegeten, lekker verzorgd en fijne yoga en meditatie gedaan. Kortom een top-weekend! 

Els Hoogendoorn 

Els.jpg

Wat was het weer top! Weer zoveel geleerd en verwerkt. Het is zo'n fijne manier om met andere mensen je passie voor yoga te delen. Daarbij is de luxe van het huis en de geweldige verzorging (eten, drinken en aandacht) echt een goede combinatie om even stil te staan bij wie je bent en wat je doet. 

 

acb25c8e-96b9-4915-b3b0-018a3f68d6e0.JPG

Marie-Louise Gielen

thumbnail_IMG_1195.jpg
thumbnail_IMG_1112.jpg
Ik heb een superfijn weekend gehad dat aan alle ingrediënten voldeed voor een boost voor mijn welzijn. Toplocatie, fijne yogalessen, veel ontspanning en gezelligheid! Voor herhaling vatbaar! 
thumbnail_image1 (1).jpg
Winny van der Sleet
thumbnail_IMG_1162.jpg
DSC04127.JPG
thumbnail_IMG_1042_bewerkt.jpg
bottom of page