top of page

Review Yogaweekend Maart 2019

Yogaweekend gewaardeerd met een gemiddeld van 9.1!
thumbnail_IMG_1570.jpg

Het weekend was super! Heerlijk eten en vol gezelligheid. De lessen waren voor iedereen goed ookal heb je nog nooit yoga gedaan. En dan een kok als Dorine met heerlijke taarten en s'avonds lekker een wijntje! Alles bij elkaar een super weekend! Top gedaan Laura en Dorine jullie zijn een super team en gastvrouwen. Hartstikke bedankt! 

thumbnail_image1.jpg
Britt Lourier
Een heerlijk weekend met lieve mensen, verrukkelijk eten, interressante verdiepingsopdrachten in een open, vrijblijvende sfeer. De meditaties hebben mij goed gedaan. De accomodatie is prachtig en voorzien van alle gemakken. Helemaal geslaagd. 
thumbnail_003a8f5b-4cb8-4c73-affd-55557c
Loes Boons
Ik heb ontzettend genoten en heel veel geleerd. Een weekend waar je grenzen mag verleggen en absoluut niks moet. Onwijs goed verzorgd en aan eten, drinken, en iets te snoepen, geen gebrek. Het is een weekend waarin één persoon belangrijk is en dat ben jezelf! Leuke en verrassend activiteiten. Goede balans tussen workshops en vrije tijd. Bedankt voor deze onvergetelijke ervaring!
Daniëlle den Hoed 
842db8a1-e842-4698-a8ae-8c231c92b09b.JPG
thumbnail_IMG_1647.jpg

Het perfecte weekend als je lekker wilt eten, van gezelligheid houdt, je open staat voor nieuwe connectie, en je meer over jezelf wilt leren. 

Lenneke van Streun
8cd9477b-95cd-453a-8e76-0066998e866d.JPG
thumbnail_FullSizeRender.jpg

Wat was het weer heerlijk. Ik vond het een super locatie: fijne woonkamer met haard, knus, open keuken met gezellige uitstraling. Ook boven vond ik het verzorgd en rustgevend. De hele locatie met de diverse ruimtes geven op zich al rust en ik voelde me direct ontspannen. Jullie zijn zo gastvrij en met jullie open houding zorgen jullie voor openheid en dat gasten zichzelf kunnen zijn. Het lekkere eten en de verzorging erbij maakt het een nog super de luxe weekend en verwennerij voor mijzelf. Een dikke knuffel en een kus voor jullie inzet, organisatie, delen van kennis....Daphne Bes 

thumbnail_FullSizeRender.jpg
thumbnail_image1 (1).jpg
Louisa Arnold 

Wat een geweldig weekend en wat heb ik het gemist. Ik heb yoga nodig en ik ben hier in dit weekend achtergekomen. De goede verzorging door Dorine en de warme yoga lessen van Laura is voor mij een reden om zeker nog een keer mee te gaan. 

 

thumbnail_IMG_1610.jpg
Wat een bijzonder weekend! Van alle gemakken voorzien, fijne yoga, meditatie, verdiepingsopdrachten en heel veel lekker eten. Laura en Dorine zijn er heel goed in om de krachten in anderen te zien en naar boven te halen. Zowel bij elkaar als bij de groep. 
Laura en Dorine zijn twee geweldige mensen die in het weekend top voor iedereen zorgen. Met liefde, zorg, aandacht wordt het weekend gevuld. Vol enthousiasme, geweldige yoga, en heeeeerrrlijk eten. Om lekker tot jezelf te komen en bij te tanken! 
thumbnail_IMG_1643.jpg
Mirte de Jonge 
thumbnail_IMG_1752.png
thumbnail_IMG_1696.jpg
Voor het weekend was ik ongerust, durf ik wel met al die mensen aan yoga mee te doen, lukt het wel om mijn dieet te volgen? De zorgen waren onnodig de stoelyoga was geweldig en ik heb zo goed geslapen na de ontspannende yogasessie s'avonds. Het was genieten in het bubbelbad, de sauna is prachtig en mijn kamer heerlijk luxe met douche en WC. Het eten was zo goed geregeld, afwisselend en zeer smaakvol, alles speciaal voor mij apart gemaakt (KETO) ik heb me zo verwend gevoeld! 
Tanja Gommers 
thumbnail_IMG_2031.jpg
thumbnail_IMG_1671.jpg
thumbnail_IMG_1613.jpg
thumbnail_IMG_1717.jpg
thumbnail_IMG_1598.jpg
975ab857-0465-464e-aab2-f2f77b94b353.JPG
bottom of page