top of page

Review Yogaweekend September 2018

Een onwijs leuk Yogaweekend gehad. Prachtige boerderij in ‘t pittoreske Winterswijk. Een weekend met alleen maar leuke mensen, openheid, eerlijkheid, delen van gevoel met een lach en een traan.
Be yourself, That’s enough!
Laura en Dorine, you’re awesome

foto Mo.jpg

Monica Jansen 

IMG_7006.jpg
IMG_6296.jpg

Aangekomen op Vrijdagmiddag en dan meteen kunnen zien.....dit is een fijne plek.Midden in de landerijen staat er een boederij die warm en zorgzaam is ingericht wat al zorgt voor een goede entree

De groep van wat bekenden onderling maar ook zeker onbekenden komt aan en door de warme gastvrijheid en meteen al lekker eten start het weekend gewoonweg fijn.

Een weekend waar ik met een glimlach op terug kan kijken......van oefeningen met het lijf tot aan oefeningen in en voor het hoofd...yoga, wandelen, lezen, mentaal knutselen, heerlijk eten en een goed glas wijn.

Een cadeautje als weer eens een moodboard over jezelf maken, hangt nu nog in mijn kamer thuis.

 

Heb mij niet voor niets alweer ingeschreven voor het volgend weekend.......echt even zelfzorg voor mij.

 

Kijk er naar uit..

 

2a0d1786-b576-41c6-adda-1a4398e536a0.JPG
Renate van Streun
Yogaweekend gewaardeerd met een 9!

Ik heb een heerlijk weekend gehad dat ik iedereen kan aanraden. De sfeer is erg ontspannen en je hebt altijd de keuze om niet deel te nemen aan een activiteit wanneer deze toch niet helemaal bij jou als persoon past. Laura en Dorine hebben veel kennis van zaken en kunnen makkelijk omschakelen wanneer de groep hier om vraagt. Hoewel spiritualiteit een plek inneemt in het weekend is het nooit "te zweverig". Ze weten hier een perfecte middenweg in te vinden. De locatie is prachtig, rustgevend, schoon en er is voldoende ruimte om je even terug te trekken wanneer je hier behoefte aan hebt. De groep was een fijne mix van lieve warme mensen. Het eten was werkelijk overheerlijk. Alle maaltijden waren vers gemaakt door Dorine en Laura. Naast de maaltijden kregen we ook regelmatig een heerlijke zelfgemaakte koek of taart. Alleen al voor het eten is dit weekend een aanrader!!! 

En dan Laura en Dorine zelf. Tsja. Ik heb zelden twee zulke lieve, warme, oprechte vrouwen ontmoet. Ze staan altijd voor je klaar, luisteren altijd naar je, weten de sfeer in de groep goed aan te voelen en voelen elkaar daarnaast ook perfect aan. Dorine geeft reiki behandelingen en dit moet je zeker doen wanneer je een weekend met ze weggaat. Het was voor mij de eerste keer maar met een volgend weekend wil ik zeker nog een behandeling/ Laura geeft alle yoga en meditatie lessen en deze zijn allemaal stuk voor stuk perfect. Laura is yoga. 

Dus: wil je een weekend weg met overheerlijk eten, lieve mensen, yoga, meditatie en stukje spiritualiteit dan hoef je niet verder te zoeken maar moet je bij EigenWijsZijn zijn. 

 

Lieve Dorine en Laura dank jullie wel voor een prachtig weekend in meerdere opzichten.

Jullie gaan mij zeker terug zien.

IMG_6309.jpg

Maikel Schutte

IMG_5960.jpg
IMG_6314.jpg
IMG_5947.jpg
IMG_6976.jpg
IMG_6836.jpg
IMG_6908.jpg
IMG_6167.jpg
bottom of page