top of page
Yoga Weekend 1-3 September 2023 in Zeeland 
finca 4.jpg
finca 5.jpg
Deze accommodatie staat in een oase van rust, gelegen op Schouwen-Duiveland. Het lijkt alsof je je op een eilandje begeeft bij het binnentreden van dit centrum, omgeven door vogels, groen en ruimte. Er is een gezellige gezamenlijke zitkamer/eetkamer ( de kas) met houtkachel, een mooie ruime yoga-ruimte en je slaapt in één van de 6 appartementen voorzien van alle gemakken en ingericht naar verschillende thema’s.
In de grote bijbehorende tuin ( 5500 m2) zijn er verschillende plekken gecreëerd waar het heerlijk vertoeven is. Genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een meditatie of yoga les buiten in de tuin, maar ook yoga op het strand behoort tot de mogelijkheden.
Het weekend start vrijdag eind van de middag en eindigt zondagmiddag.
Er zullen minimaal 5 meditatie en/of yoga lessen worden gegeven. Maar je bent natuurlijk vrij om te bepalen wat je wilt. Er is ook genoeg tijd om te genieten van de rust, de openhaard of enkele verdiepingssessies.
Alle maaltijden inclusief drank (thee/koffie, frisdrank, wijn), twee overnachtingen en yoga-, meditatie- en verdiepingsworkshops zijn inbegrepen. De kosten voor dit weekend zijn 395,= euro. Voor inschrijving klik hier.
finca 1.jpg
finca 3.jpg
finca 8.jpg
finca 7.jpg
finca 6.jpg
finca 2.jpg
FincaVrij-Zaal-1-PLAATJE-1.jpg
bottom of page